Sivut

2013/09/01

please god make me thin


Paino oli tänään laskenut eilisestä kilon. Ihan ok. Varmaan suurin osa nesteitä, mutta olipahan alaspäin kumminkin. En olis muuten voinut punnita, mutta porukat unohti vaa'an mulle. Tänään ne otti sen sit pois, eli seuraava punnitus on joskus ens perjantaina tai lauantaina. Toivottavasti suunta pysyy samana niin ehkä kehtaan joskus vielä kertoa mun painon teillekin.


Tähän mennessä tullut tänään jo 110 kcal, joten taitaa tänäänkin mennä yli viidensadan kalorin. Huoh, en tiiä miks mun pitää olla tällanen luuseri, etten onnistu missään. Tosin on sekin vielä ihan siedettävää jos kumminkin pysyn alle tonnissa. Vaikka se on kyllä oikeesti liikaa. En tiiä. Yyh, mulla on niin ristiriitaisia ajatuksia syömisistä. Haluisin laihtuu mahdollisimman nopeesti, mikä edellyttää sitä, että syön tosi vähän, mutta sit taas pelkään, että jos kituutan ihan pienillä kaloreilla niin jossain vaiheessa se vielä johtaa kauheeseen ahmimiskierteeseen, mikä taas saa mut uudelleen lähtöpisteeseen. Ehkä siis on parempi laihtua vähän hitaammin, ja syödä vähän enemmän kuin silleen, että laihtuu kauheesti, mutta sit lihoo samantein takasin. En tiiä, mitä mieltä te ootte?


Mut sit vähän positiivisempiin asioihin. Mulla on jo 30 lukijaa! Vau! Ajattelin, että voisin tehdä jonkun toivepostauksen sen kunniaks, jos teitä kiinnostaa. Saa heittää ehdotuksia ihan vapaasti. Ihan mitä vaan en toteuta, mutta toivoo saa.2 kommenttia:

  1. Ei kannata kituuttaa itteään liian pienillä ruokamäärillä, siinä käy lähes aina niin et se paino tosiaan lähtee nopeesti mut sitä on ihan mahdoton ylläpitää siellä. Et mielummin kannattaa laihtuu vähän hitaammin ja terveellisemmin ja päästä pysyviin tuloksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, varmaan se oikeesti on just tollee. tosi hankala tilanne vaan, kun haluis niin kovasti laihtuu heti paikalla...

      Poista

Kiitos sinulle ihanalle joka jaksoit käyttää aikaasi kommentoimiseen. <3