Sivut

2014/03/28

hohto on vain harha

Mä makaan sängyssä. En pysty liikkumaan. Mä haluan vaan kuolla.
Miksi tä kaikki loppu taas kuin seinään? Miksen vain pitänyt turpaani kiinni?
Taas mä pidän kädessäni niitä kahta vaaleanpunaista pientä pilleriä.
Ne kulkee alas mun kurkusta. Kohta pääsen taas irti tästä maailmasta. Hetkeksi.

Mutta ei tää riitä. Mun on päästävä pois lopullisesti.

5 kommenttia:

 1. Vastauksena edelliseen kommenttiin et onhan se kolmenkin päivän parempi fiilis jo hieno asia josta kannattaa olla iloinen. Siitähän se lähtee, pian taas yksi päivä on parempi ja niin edelleen : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se niin. Mulla oli se yksi hyvä ilta, jonka ansiosta mulla oli pari seuraavaa päivää hyviä, mutta ei se sit sen pidemälle kantanut.

   Nyt tuntuu että oon taas niin pohjalla, että en oikein tiedä mitä mun pitäis tehdä. Miten mä muka pärjään, ku mua ollaan siirtämässä avohoitoon??

   Poista
  2. Kai sulla (toivottavasti siis) on mahdollisuus kuitenkin puhua jollekulle? Purkaa ajatuksias, oloas ja sitä mitä sulle kuuluu. Se varmasti on tärkeetä.

   Poista
  3. Tarkotuksena on, että tulee poliklinikalta kontakti, mutta en sitten tiedä kuinka usein/harvoin siellä pääsee käymään. Psykoterapia mulla alkaa keskiviikkona, että se on varmaan ihan hyvä juttu. Siellä näin alkuun kai ois tarkotus olla se 2krt/vk.

   Ja on mulla yks ihana ystävä, jonka kanssa voin jutella, mutten haluais häntäkään rasittaa liikaa.

   Poista
  4. Toivottavasti saat siitä psykoterapiasta paljon irti, vaikka alkuun tietysti voi olla hankalaa puhua siellä. Kyllä sun ystävä varmasti jonkin verran jaksaa kuulla mut painoarvo kannattaa tietysti pitää siellä ammatti-ihmisen puolella :)

   Poista

Kiitos sinulle ihanalle joka jaksoit käyttää aikaasi kommentoimiseen. <3